NESTI CONSTRUCTION

Tenda Dielli dhe Porta Automatike te te Gjitha Llojeve.

Mundesojme Sherbimin tone ne cdo qytet te Shqiperise si dhe Jashte Shqiperise!

 

Sherbimet Tona

Tenda Automatike

Pergola, Tenda te Ndryshme

Cadra Dielli

Cadra Lokali, Cadra Plazhi

Punime Xhami

Dyer Automatike, Ndarje Xhami, Kabina Dushi

Porta Automatike

Me Rreshqitje, Kanata, Garazh

Grila & Qepena

Grila Dritaresh, Grila Dyersh, Qepen Garazhi

Punime Duralumini

Dyer, Dritare, Grila, Kangjella, Mbrojtese Insektesh

Projektojme dhe Montojme ne cdo ambjent!

Ofrohen Tenda Pergola Atomatike (me ndricim) per Bar-Restorant apo Vila si dhe tenda te tjera te te gjitha llojeve, per Banesa Industriale dhe Rezidenciale.

Ofrojme Porta Automatike Profesionale per ambjentin tuaj. Gjithashtu Sistem te ndryshme Automatike si: Grila dhe Qepana Automatik per garazhin apo vilen tuaj.

Vite Eksperience

Projekte

Jemi ne sherbimin tuaj prej me shume se 20 vitesh.

Ofrohen Tenda Pergola Atomatike (me ndricim) per Bar-Restorant apo Vila si dhe tenda te tjera te te gjitha llojeve, per Banesa Industriale dhe Rezidenciale.

Ofrojme Porta Automatike Profesionale per ambjentin tuaj. Gjithashtu Sistem te ndryshme Automatike si: Grila dhe Qepana Automatik per garazhin apo vilen tuaj.