Sherbimet & Produktet

Eksperienca shume vjecare ne kete fushe dhe perdorimi i materialeve cilesore ben te mundur prodhimin e produkteve ne cilesi maksimale.

Sherbime te ndryshme

Projektime sipas ambienteve

Projekimin dhe pershtatjen e porosive sipas kerkeses se klienteve

Prodhimin me cilesi maksimale

Prodhojme ne cilesine me te mire te mundur dhe ne standartet europiane

Montim & Asistence

Montimin e produkteve te prodhura brenda dhe jashte shqiperise

Sherbimet e Ofruara

 • Porta  me Rreshqitje Automatike
 • Porta me Kanata  Automatike
 • Porta Garazhi Automatike
 • Qepena Automatike
 • Sisteme Parkimi Automatike
 • Pistona Bllokim Kalimi Automatik
 • Dyer Xhami Automatike
 • Xhama me Palosje
 • Xhama Rrethues Automatike
 • Xhama Ballkonesh
 • Xhama Rrethimi Shkalle
 • Tenda Te Ndryshme
 • Tenda Te Ndryshme
 • Tenda Te Ndryshme
 • Tenda Dielli
 • Pergola Automatike
 • Cadra Dielli
 • Xhelatina Per Lokale
 • Tenda Per Ndarje Ambienti
 • Tenda Lavazhi
 • Tenda Kalcetoje
 • Rrjeta  Dritaresh
 • Produktet

  Motorra Porte Me Rreshqitje

  Sitem automatik qe ben te mundur levizjen e portave me mekanizem rreshqites.

  Motorra Per Porta Me Kanata

  Mekanizma Automatike qe bejne te mundur hapjen e portave me sitem kanatash.

  Motorra per Qepena

  Sistem Automatik per Grila dhe Qepena te modeleve ndryshme.

  Sisteme Automatike Pergola

  Sisteme te ndryshme automatike pergola per cdo lloj ambienti.

  Sisteme Automatike Parkimi

  Sisteme automatike qe ben te mundur bllokim – kalim te automjeteve. Parkime, Garazhe, Residenca etj…

  Tenda Dielli Te Ndryshme

  Mekanizma te ndryshem per tenda dhe cadra dielli. Tenda Ballkoni, Tenda Lavazhi, Tenda Parkimi, Tenda Kalceto.

  Punime Xhami

  Xhama Rrethues, Xhama Automatik, Vetrata, Ndarje Pishine, Kabina Dushi, Fasada Xhami.

  Punime Duralumini

  Punime Te ndryshme Duralumini. 
  Vetrata, Kangjella, Dyer, Dritare, Mbrojtese Insektesh.