Rreth Kompanise!

Me eksperience mbi 20 vite ne treg, stafi i kualifikuar dhe korrektesine ne pune, ofrojme sherbim cilesor dhe ne kohe te shpejte.

Çfar Ofrojme Ne?

Projektim

Projektojme çdo ambjent me arkitekt te kompanise.

Prodhim & Transport

Prodhojme çdo produkt sipas kerkeses tuaj dhe mundesojme transportin deri tek ambjentet tuaja, ne çdo vend ku ju ndodheni.

Montim

Montimi behet nga stafi, ne menyre profesionale dhe shume korrekte e te shpejte. 

Historiku Jone!

 Nesti Constructioni ka fillimet e veta që nga viti 2001 duke u bërë e njohur në Shqiperi. Tashmë vjen edhe në vendet Fqinje dhe ne Europe.

Nesti Construction garanton zgjidhje perfekte për përdorim banimi dhe industrial të cilët kombinojnë teknologjinë dhe inovacionin për të bërë më të thjeshta dhe më të sigurta perdorimin e sistemeve automatike. Qëllimi ynë është të shtojmë vlerën e jetës së njerzve që përdorin produktet tona.

Sherbim i Kualifikuar

9

Pershtatje per çdo ambjent

9

Prodhim me Teknologjine Moderne

9

Materiale Cilesore & Rezistente

Vite ne Treg

Pune te Kryera

PUNONJES